Online advies direct van een dermatoloog binnen 24 uur.

Huidprobleem? Geen zorgen!

Geen gedoe meer met afspraken, gewoon al je vragen online aan de dermatoloog stellen. Binnen enkele uren ontvang je van de dermatoloog een diagnose en behandeladvies. Snel, eenvoudig en veilig.

Start behandeling Start behandeling
Lees verder

Waarom 247dermatogist?

 • Snel en eenvoudig antwoord op al uw huidvragen. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon met internettoegang.
 • Geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. Rechtstreeks al uw vragen stellen aan een dermatoloog.
 • De online consultatie wordt uitgevoerd door het uploaden van foto’s en het invullen van een vragenlijst met uw symptomen. Ontvang binnen enkele uren een diagnose en behandeling van de dermatoloog.
247 dermatologist mobiele website

Zonder afspraak, waar dan ook, wanneer dan ook

Om de dermatologische behandeling zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de specifieke stappen uiteengezet.

Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Onze dermatologen staan 24/7 voor je klaar

Dermatoloog advies binnen enkele uren: Binnen enkele uren dermatologisch advies beschikbaar via 247dermatologist.

Onze dermatologen zijn allen erkende specialisten in dermatologie en experts op hun vakgebied. Een specialistische opleiding in Nederland duurt minimaal 5 jaar en is wereldwijd een van de meest intensieve en uitgebreide vervolgopleidingen voor medische professionals. Het zijn ware meesters in hun vak, gekwalificeerd om met passie en toewijding te werken aan alles wat met de huid te maken heeft. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om jou de beste oplossingen te bieden. Ondersteund door het feit dat Nederland, samen met Noorwegen en Australië, tot de top presterende landen behoort op het gebied van gezondheidszorg.

Meet the team

Maak kennis met onze medisch specialisten

Prijzen

Populair

Advies binnen 24 uur

35,-

Online consult met een Nederlandse gediplomeerde dermatoloog.

Antwoord binnen 24 uur 

 • Dermatologisch consult met persoonlijk advies, diagnose, en behandelingsplan.
 • Als onze dermatologen een recept aanbevelen, kunt u dit dan via een klik doorsturen naar een van onze online-partner-apotheken.
  Het recept wordt meestal op dezelfde dag al verzonden, en is geldig in de hele EU – ook buiten Nederland. U kunt het recept ook printen en fysiek inleveren bij uw eigen apotheek.
 • U ontvangt binnen gemiddeld 24 uur een antwoord.
 • Toegang tot dermatologische zorg vanuit huis, ongeacht uw locatie.
 • Geen lange wachttijden, of overvolle wachtkamers.
 • Altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Populair

Advies binnen 12 uur

45,-

Extra snel (spoed-)advies, direct van een dermatoloog.

Antwoord binnen 12 uur (7 dagen per week)

 • Alle service van 24 uur advies, maar binnen max. 12 uur.
 • Uitstekend geschikt voor zowel dringend dermatologisch advies als follow-up. Biedt een snelle gelegenheid om specialisten te raadplegen.
 • Bespaar (reis)tijd en -kosten voor fysieke afspraken.

Veelgestelde vragen

Huidprobleem? Krijg direct online advies

dermatologisch advies

Met 247dermatologist kunnen patiënten zonder gedoe een consult aanvragen, waarbij ze foto’s en een beschrijving van het huidprobleem kunnen indienen. Binnen enkele uren ontvangen ze een gepersonaliseerd behandelplan, advies en indien nodig recept van een gecertificeerde dermatoloog. Dit in het comfort van hun eigen huis.

Dr. Marco van Coevorden, Medisch Directeur van 247dermatologist: “Teledermatologie, waarbij dermatologische consulten op afstand plaatsvinden, blijkt in veel gevallen net zo effectief te zijn als in-persoon consulten. Het biedt een snelle en efficiënte manier om patiënten toegang te geven tot de juiste zorg op het juiste moment. Met 247dermatologist kunnen mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben, zelfs als ze geen directe toegang hebben tot een dermatoloog.”

Of je nu worstelt met acne, eczeem, huiduitslag of andere dermatologische aandoeningen, 247dermatologist is er om je te ondersteunen. Het platform is gebruiksvriendelijk en volledig beveiligd, zodat je met vertrouwen je zorgen kunt delen. De ervaren dermatologen van 247dermatologist staan klaar om je te helpen met deskundig advies en gepersonaliseerde behandelplannen.

Meet the team